Jan Boon

De acquisitiecoach

Ik ben een ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie. Ik heb de unieke en effectieve methode Grow with the Flow ontwikkeld. In 2007 heb ik heel bewust gekozen om business coach en trainer te worden voor die mensen waar ik om geef en graag mee werk. Ik zie het als mijn roeping. En nu ben ik dus de acquisitiecoach. Jan Boon, aangenaam.

Mag ik jou ook op weg helpen?

De Acquisitiecoach

Ik help behandelaars, coaches, therapeuten, consultants en creatieven meer klanten te krijgen en hun bedrijf te laten groeien. Zodoende kun jij jouw mooie werk blijven doen en verdien je wat je waard bent.

TRAINING DETAILS

30+ jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie

1 van de meest ervaren business coaches in Nederland

Al meer dan 10 jaar geef ik trainingen

Bedenker en ontwikkelaar van de methode Grow with the Flow

Drijfveer

Waarom doe ik dit?

Als MKB ondernemer werkte diverse ZZP-ers voor mij. Het viel me op dat ze vaak erg goed in hun vak waren, maar zichzelf niet goed konden verkopen. Daardoor kwamen vaak de besten het moeilijkst aan klanten. Ik heb mij toen voorgenomen met die wetenschap iets te gaan doen…. en dat doe ik nu. Al ruim 10 jaar. Met veel plezier en succes. Mijn coaching en training is er speciaal voor dienstverlenende ondernemers die ontspannen willen ondernemen en toch groeien. Ik heb een grote passie voor marketing, branding, acquisitie, PR en sales. Daar heb ik me volledig in gespecialiseerd. Authentieke acquisitie is wat ik propageer en jou leer.

Marketing0%
Verkoop0%
Communicatie0%

Lees meer over GROW with the FLOW en wat het voor jou gaat betekenen

Mijn ervaring

In 1994 begon ik mijn eigen krantenuitgeverij Buono! Met vijf kranten in en rond Utrecht. O.a. Ons Utrecht en Ons Nieuwegein. Verder had ik MediaManagers, een ontwerpbureau. Van ’85 tot 1987 heb ik twee jaar mijn vriendin Loesje geholpen met het verspreiden van haar ideeën. De tekst aan de onderkant van deze pagina is nog steeds mijn favoriet. Ik heb daarna gestudeerd en voor verschillende bedrijven in de dienstverlening gewerkt en klom binnen een paar jaar op van account executive tot sales & marketing manager. En begon toen voor mezelf als uitgever.

Klanten over mij

Hieronder een aantal reacties van ondernemers die mijn acquisitiecursus hebben gevolgd

Is de acquisitiecursus iets voor jou?

Twijfel je nog? Geen probleem, kijk of je in aanmerking komt voor een GRATIS GROEIGESPREK t.w.v. 150 euro. Of bel: 06-53203432.